Watertorenstraat Winschoten

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Winschoten

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Winschoten - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Kindercentrum Poppiez biedt aan de Watertorenstraat in Winschoten een veilige en zorgzame omgeving, waar ieder kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Deze locatie is geopend per april 2023, momenteel is daar een verticale groep van 0 tot 4 jaar. In Januari 2024 start de tweede groep aan de Watertorenstraat.

Bij Poppiez wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde medewerkers, en uiteraard voldoen al onze faciliteiten aan de veiligheidseisen. U kunt bij ons terecht voor zowel vaste als flexibele opvang.

Activiteiten en opvangtijden

Gedurende de week wordt uw kind gestimuleerd door middel van activiteiten zoals: kringgesprekjes, dansen, zingen, knutselen en buiten spelen. Op vaste tijden wordt er met de dreumesen en peuters gegeten en de kleinsten worden naar bed gebracht voor een ontspannend middagdutje. Wij bieden van maandag tot en met vrijdag dagopvang aan van 7.00 tot 18.00 uur.

Op afspraak kunt u deze locatie bezoeken om een kijkje te nemen. Wij maken hiervoor graag een afspraak om de rust in de groep te bewaren. Heeft u op voorhand vragen of wilt u vrijblijvend het Poppiez informatieboekje ontvangen? Ga dan via onderstaande button naar onze contactpagina en wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een reactie.Poppiez Watertorenstraat 37 | 9671 LG Winschoten | info@poppiez.nl

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez? - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez?

3 oktober 2023 - Kindercentrum Poppiez biedt kinderen van 0 tot 12 jaar een dynamische omgeving waar de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden wordt ondersteund. Laten we eens kijken naar wat kinderen op... lees verder »

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis

1 oktober 2023 - Kinderopvang is veel meer dan alleen een plek waar ouders hun kinderen naartoe brengen terwijl ze aan het werk zijn. Het is een tweede thuis, een omgeving waar kinderen niet alleen worden verzorgd,... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.