Hoofdstraat Beerta

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Beerta

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Beerta - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

In onze kleinschalige opvang in Beerta bieden wij sinds januari 2021 ruimte aan een groep van maximaal 16 kinderen per dag. Ook verzorgen wij de buitenschoolse opvang (BSO) voor een groep tot 10 kinderen die naar school gaan in Beerta.

Doordat wij een kleinschalige opvang bieden, hebben wij de mogelijkheid om met regelmaat leuke activiteiten te organiseren. Kindercentrum Poppiez Beerta is gevestigd op een centrale plek in het dorp en we kunnen wat dat betreft alle kanten op!

Nieuwsgierig geworden naar deze locatie

Wilt u graag meer weten over deze vestiging, of een van onze andere kindercentra in de regio? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@poppiez.nl of vraag het gratis informatieboekje hier aan.

Bij Poppiez krijgt ieder kind de aandacht die het verdient. Wij werken uitsluiten met gekwalificeerde medewerkers. Binnen Poppiez voldoen onze speelmaterialen en faciliteiten aan de veiligheidseisen.


Poppiez Hoofdstraat 148 | 9686 PJ Beerta | info@poppiez.nl

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez? - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez?

3 oktober 2023 - Kindercentrum Poppiez biedt kinderen van 0 tot 12 jaar een dynamische omgeving waar de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden wordt ondersteund. Laten we eens kijken naar wat kinderen op... lees verder »

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis

1 oktober 2023 - Kinderopvang is veel meer dan alleen een plek waar ouders hun kinderen naartoe brengen terwijl ze aan het werk zijn. Het is een tweede thuis, een omgeving waar kinderen niet alleen worden verzorgd,... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.