Jachtlaan Winschoten

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Winschoten

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Winschoten - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Kindercentrum Poppiez biedt een veilige en zorgzame omgeving, waar uw kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. De locatie Jachtlaan biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij hebben twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar en een groep voor de buitenschoolse opvang (4 t/m 12 jaar).

Poppiez werkt uitsluitend met gediplomeerde medewerkers. Al onze faciliteiten voldoen aan de veiligheidseisen.

Bij Poppiez zal uw kind gedurende de week deelnemen aan diverse stimulerende activiteiten, waaronder voorlezen, kringgesprekken, spelletjes doen, buiten spelen, knutselen, zingen, dansen en nog veel meer. Wij bieden vaste en flexibele dagopvang van maandag tot en met vrijdag, van 7.00 tot 18.00 uur.

Nieuwsgierig geworden naar deze Poppiez vestiging?

U mag de locatie komen bezoeken om te komen kijken. In verband met het bewaren van de rust op de groep, doen wij dit alleen op afspraak. Indien u graag een afspraak wilt maken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of u kunt een online informatieboekje aanvragen.

Wilt u meer weten, vul dan vrijblijvend het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Poppiez Jachtlaan 19a | 9675 JA Winschoten | info@poppiez.nl

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez? - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez?

3 oktober 2023 - Kindercentrum Poppiez biedt kinderen van 0 tot 12 jaar een dynamische omgeving waar de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden wordt ondersteund. Laten we eens kijken naar wat kinderen op... lees verder »

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis

1 oktober 2023 - Kinderopvang is veel meer dan alleen een plek waar ouders hun kinderen naartoe brengen terwijl ze aan het werk zijn. Het is een tweede thuis, een omgeving waar kinderen niet alleen worden verzorgd,... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.