Hoofdweg Blijham

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Blijham

Welkom bij onze Poppiez vestiging in Blijham - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Sinds september 2017 bieden wij op onze locatie in Blijham opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Het kindercentrum heeft een groep van 0 tot 4 jaar, met maximaal 16 kindplaatsen.

Poppiez Blijham biedt buitenschoolse opvang (BSO) aan voor uw schoolgaande kinderen in CBS de Loopplank. Het ophalen en wegbrengen van en naar school wordt door onze gekwalificeerde medewerkers verzorgd.

Tijden en meer informatie

U kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.
Van maandag t/m donderdag bieden wij tevens van 8.30 tot 12.30 uur voor- en vroegschoolse educatie aan (VVE), u kiest zelf welke twee ochtenden u hiervan gebruik wilt maken. De VVE is tevens mogelijk in combinatie met kinderopvang.
Vaste en extra opvang is mogelijk.

Voorschoolse en buitenschoolse opvang
Ook verzorgen wij de VSO en BSO in de school CBS De Loopplank. De groep van de VSO en BSO gaat tot de leeftijd van 13 jaar, met maximaal 18 kinderen. Op de VSO en BSO staat een vaste leidster, en wanneer nodig een extra leidster van de dagopvang. Wij zitten op een leuke plek in het dorp en kunnen wat dat betreft alle kanten op!

Wilt u meer weten of een informatieboekje ontvangen? Ga naar de contactpagina of vraag het boekje direct online aan.Poppiez Hoofdweg 170 | 9697 NS Blijham | info@poppiez.nl

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez? - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Wat leert een kind bij Kindercentrum Poppiez?

3 oktober 2023 - Kindercentrum Poppiez biedt kinderen van 0 tot 12 jaar een dynamische omgeving waar de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden wordt ondersteund. Laten we eens kijken naar wat kinderen op... lees verder »

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis - Kindercentrum Poppiez 0-13 jaar

Kinderopvang: Een thuis buitenshuis

1 oktober 2023 - Kinderopvang is veel meer dan alleen een plek waar ouders hun kinderen naartoe brengen terwijl ze aan het werk zijn. Het is een tweede thuis, een omgeving waar kinderen niet alleen worden verzorgd,... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.